Svenska kyrkan Uppsala Besöksadress: Domkyrkoplan 2 A, 75310 Uppsala Postadress: BOX 897, 75108 UPPSALA Telefon:+46(18)4303500 E-post till Svenska kyrkan Uppsala

Två kyrkomusiker till Gottsunda och Stenhagen, Uppsala pastorat

Som organist leder du musikverksamheten i Gottsunda församling, med två kyrkor och ett kapell. Sankta Maria kyrka i Stenhagen söker en kantor som tycker om att arbeta med människor i alla åldrar. Observera att sista ansökningsdag är 24 mars 2019.

Organist till Gottsunda

Du vill utveckla en verksamhet som spänner över olika sammanhang och musikstilar – från ”klassiskt”, till gospel och soul och med en ”körtrappa” för barn och ungdomar. Du behövs i en mångkulturell och dynamisk församling i södra staden.

Gottsunda församling är del av Svenska kyrkan Uppsala.

Klicka här för att komma direkt till info om tjänsten

Läs om alla lediga jobb här.

Kantor till Stenhagen

Du har musikalisk bredd och tycker om att arbeta med människor i alla åldrar. I stadsdelen Stenhagen bor många barnfamiljer vilket också avspeglar sig i gudstjänstlivet i Sankta Maria kyrka, då vi på söndagar firar mässa med söndagsskola.

Helga Trefaldighets församling är del av Svenska kyrkan Uppsala.

Klicka här för att komma direkt till info om tjänsten

Läs om alla lediga jobb här.

Platsannons i Kyrkans Tidning 28 februari och i Kyrkomusikernas Tidning 1 mars 2019. Observera att sista ansökningsdag är 24 mars 2019.