Foto: Unsplash

Taizégudstjänst i Tunabergskyrkan

Var med 27/1 och sedan alla onsdagar i februari kl. 18.30 via Zoom.

När vinterkylan börjar lägga sig över Uppsala kan Taizégudstjänst med ljus och bön, sång och reflektion vara en bra idé. Välkommen att fira gudstjänst alla onsdagar i februari kl 18.30. Psst! Den 17 februari kl. 18.30 firar vi askonsdagsgudstjänst i Taizéanda! Läs mer här.

Vi sänder från en Taizéklädd Tunabergskyrka och du kan vara med från där du befinner dig på din dator, mobil eller surfplatta. Du kan välja att synas med bild eller utan. Vid något tillfälle kommer det finnas möjlighet att dela en tanke men det går också bra att bara lyssna. Sjunger gör vi på varsitt håll och håller alltså mikrofonerna mutade.

Länken öppnas kl 18 och efter gudstjänsten finns möjlighet för digitalt fika och samtal. För att vara med behöver du anmäla dig till: matilda.oldeberg@svenskakyrkan.se. Du kommer då att få en länk till gudstjänsten samt mer info.

Håll utkik här på hemsidan för uppdateringar.

Hoppas vi ”ses”!

Tunabergskyrkan: