Svenska kyrkan Uppsala Besöksadress: Domkyrkoplan 2 A, 75310 Uppsala Postadress: BOX 897, 75108 UPPSALA Telefon:+46(18)4303500 E-post till Svenska kyrkan Uppsala

Var med och storsjung på Grand

Ta med dina barn på den årliga allsångskonserten lördag 6 april.

Storsjung 2019 - Kaninkalas
Lördag 6 april kl 11.00 och 14.00 på Grand, Trädgårdsgatan 5.

Ta chansen att sjunga med i välkända barnsånger i ny skepnad och med härliga rytmer. Sätt på er kalasbyxorna och ladda för fest med besök av både elefanter, krokodiler och kanske till och med en övervintrad dinosaur. Allt kan hända när lillasyster kanin vill fira att världens bästa storebror fyller år.

Storsjung är en allsångskonsert för barn i förskoleåldern och deras föräldrar. I rollerna syns pedagoger från Svenska kyrkan Uppsala och för kompet står Niklas Dackborns orkester.

Inträde: 40 kr vuxen, 20 kr barn. Alla intäkter går oavkortat till behövande barnfamiljer i Uppsala via Diakonins hus. Biljetter säljs vid entrén.

Storsjung arrangeras tillsammans med Sensus.