Svenska kyrkan Uppsala Besöksadress: Domkyrkoplan 2 A, 75310 Uppsala Postadress: BOX 897, 75108 UPPSALA Telefon: +46(18)4303500 E-post till Svenska kyrkan Uppsala

Var med och storsjung på Grand

Ta med dina barn på den årliga allsångskonserten lördag 21 april.

Storsjung 2018 - Världens skatt
Lördag 21 april kl 11 och 14 på Grand, Trädgårdsgatan 5.

Ta chansen att sjunga med i välkända barnsånger i ny skepnad och med härliga rytmer. Förbered er på besök av både en piraya, sjörövare och ett och annat bondgårdsdjur. Med hjälp av en aningen snurrig kartläsare och en bunt resenärer beger vi oss ut på en spännande resa till flera olika världsdelar på jakt efter världens skatt! Vi tar oss fram med både tåg, cykel och båt.

Storsjung är en allsångskonsert för barn i förskoleåldern och deras föräldrar. I rollerna syns pedagoger från Svenska kyrkan Uppsala och för kompet står Niklas Dackborns orkester.

Inträde: 40 kr vuxen, 20 kr barn. Alla intäkter går oavkortat till behövande barnfamiljer i Uppsala via Diakonins hus. Biljetter säljs vid entrén.

Storsjung arrangeras tillsammans med Sensus.