Fira påsk i Eriksbergskyrkan, Helga Trefaldighets kyrka och Sankta Maria kyrka

Välkommen till andakter och gudstjänster i Helga Trefaldighets församling.

Stilla veckan och påsken i din kyrka

Eriksbergskyrkan

Måndag 6 april kl 18 Passionsandakt. Jesus instiftar nattvarden. Sigrid Sundmark, Henry Turu.
Tisdag 7 april kl 18 Passionsandakt. Jesus i Getsemane. Sigrid Sundmark, Henry Turu.
Onsdag 8 april kl 18 Passionsandakt. Jesus döms. Sigrid Sundmark, Henry Turu.
Torsdag 9 april kl 18 Skärtorsdagsmässan sammanlyst till Helga Trefaldighets kyrka och Sankta Maria kyrka.
Långfredagen 10 april kl 11 Långfredagsgudstjänst. Lars Olof Fahlén, Henry Turu.
Påskafton 11 april Kyrkan stängd.
Påskdagen 12 april kl 11 Påskdagsgudstjänst med söndagsskola. Sigrid Sundmark, Henry Turu.

Helga Trefaldighets kyrka

Måndag 6 april kl 18 Passionsandakt. Britt-Marie Helgesson, Jens P Henriksson.
Tisdag 7 april kl 18 Passionsandakt. Universitetskyrkan, Jens P Henriksson.
Onsdag 8 april kl 18 Stilla mässa. Universitetskyrkan.
Skärtorsdagen 9 april kl 18 Skärtorsdagsmässa. Altarets avklädande. Lars Olof Fahlen, Jens P Henriksson.
Långfredagen 10 april kl 11 Långfredagsgudstjänst. Britt-Marie Helgesson, Jens P Henriksson.
Påskdagen 12 april kl 11 Högmässa. Lars Olof Fahlen, Britt-Marie Helgesson,
Jens P Henriksson.

Sankta Maria kyrka

Måndag 6 april kl 18 Passionsandakt
Tisdag 7 april kl 18 Passionsandakt
Onsdag 8 april kl 18 Passionsandakt
Skärtorsdagen 9 april kl 18 Skärtorsdagsmässa. Katarina Furberg Fredriksson, Åsa Wigervall Olsson.
Långfredagen 10 april kl 10 Långfredagsgudstjänst. Katarina Furberg Fredriksson, Åsa Wigervall Olsson.
Påskafton 11 april Kyrkan stängd.
Påskdagen 12 april kl 10 Påskdagsgudstjänst. Martina Larsson, Åsa Wigervall Olsson.