Svenska kyrkan Uppsala Besöksadress: Domkyrkoplan 2 A, 75310 Uppsala Postadress: BOX 897, 75108 UPPSALA Telefon: +46(18)4303500 E-post till Svenska kyrkan Uppsala

Start för ny samtalsgrupp om kristen tro

Anmäl dig till "Sju steg i kristen tro" i Almtunakyrkan senast 25 januari.

Vad är Gud för dig? Hur är det att be? Vad händer efter döden? Hur lever man klokt? När känner du dig älskad?

Var med och dela tankar, frågor och funderingar i en samtalsgrupp om kristen tro med utgångspunkt i Jonas Lindbergs bok ”Sju steg i kristen tro”. Vi träffas varannan onsdag kl 14.00 i Almtunakyrkan, med start 30 januari. Hans Carlsten, präst i Almtunakyrkan, är ledare. Gruppen kostar inget att vara med i men föranmäl dig gärna, senast 25 januari, till Hans Carlsten, 018–430 36 40.

Samtalsgruppen arrangeras i samarbete med Sensus.