Sommarpatrullen

Istället för Sommarparadiset erbjuder Vaksala församling ett lite mindre och anpassat dagläger för dig som är mellan 6 och 12 år. Sommarpatrullen är ett dagläger med stor sommarlovskänsla på hemmaplan! Det blir en vecka full av utflykter, lekar, äventyr och bad.

Sommarpatrullen - ett dagläger med stor sommarkänsla

Här träffar du nya och gamla kompisar. Tillsammans med unga ledare och vuxna fyller vi veckan med spännande, roliga och somriga saker som hör till när det äntligen är sommarlov.

ålder

Du som är mellan 6 år (född -13) och 12 år (född -08) hälsas välkommen till en härlig lovvecka.

lunch och mellanmål

Lunch och mellanmål ingår och barnen är indelade i åldersbaserade grupper (ca 8 barn), med egna ledare. Varje dag har vi en samling på morgonen och en kort andakt som avslutning på dagen.

plats

Årstakyrkan, Sparrisgatan 9. Därifrån gör vi både långa och korta utflykter anpassade efter barnens ålder.

tider

Vecka 25 15-18 juni kl 9-15
Vecka 26 22-25 juni kl 9-15

kostnad

500 kronor per vecka. Första barnet betalar fullt pris och syskon får 30% rabatt om ni är medlemmar i Svenska kyrkan.

Det finns möjlighet att söka ekonomiskt bidrag från församlingen, kontakta diakonen Eva Nyman Larsson telefon 018 - 430 37 64 för detta.

Anmälan är nu stängd eftersom det är fullt.

Betalning sker via swish första morgonen på dagkollot.

Självklart följer vi Folkhälsomyndighetens och Uppsala kommuns rekommendationer och om läget med Covid-19-pandemin förändras kan dagkollot ställas in.

Vid frågor ring eller mejla Beatrice Stockhaus tfn 018-430 37 40