Schola Cantorum är glada att vara tillbaka

Domkyrkans studentkör ser fram emot första konserten efter långt uppehåll och tar ton lördag 23 oktober kl 15.00.

Katedralens studentkör ger höstkonsert

Schola Cantorum är tillbaka! Uppsala domkyrkas studentkör har som så många andra haft en oviss tid de senaste terminerna men nu ger de sin första riktiga konsert för hösten. Så här skriver de själva om vad som kommer att bjudas under Lördagsmusik den 23 oktober klockan 15.00:

”Efter ett långt uppehåll är Schola Cantorum glada över att äntligen kunna bjuda in till lördagsmusik! 23 oktober fyller vi återigen Uppsala domkyrka med vackra klassiska stycken komponerade av bland andra Byrd, Stanford och Brewer. Vi hoppas att ni liksom vi saknat möjligheten att förenas genom musiken, och att ni vill avnjuta denna hösteftermiddag i kyrkan tillsammans med oss.”

Lördagsmusik 23 oktober kl 15.00
Schola Cantorum