Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Svenska kyrkan Uppsala Besöksadress: Domkyrkoplan 2 A, 75310 Uppsala Postadress: BOX 897, 75108 UPPSALA Telefon:+46(18)4303500 E-post till Svenska kyrkan Uppsala

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Hjälp på traven till ett mer harmoniskt liv

Behöver du hjälp på traven för att uppnå förändring i ditt liv? Delta i en samtalsgrupp kring Olle Carlssons bok Livsstegen, 12 steg till inre hälsa.

Flera av vår tids främsta inspiratörer, bland andra Oprah Winfrey, Eric Clapton, Dr Phil och Mia Törnblom är inspirerade av de 12 stegen.  Stegen har influerat flera moderna terapiformer som bl a KBT.

Nu har du chansen att delta i en samtalsgrupp baserat på de 12 stegen som leds av prästen Ami M Dahlblom och diakonen Anna-Stina Nyström.
Gruppen träffas på måndagar kl 18.30-20.30 i Salabackekyrkan. Start 30 sep.

Deltagande är gratis och boken finns att köpa till reducerat pris. Intresseanmälan senast 23 september till någon av gruppens båda ledare: 

Ami M Dahlblom, präst
E-post, telefon 018-430 37 27

Anna-Stina Nyström, diakon
E-post, telefon 018-430 37 51

om boken livsstegen

Livsstegen är prästen och författaren Olle Carlssons egen tolkning och översättning av de 12 stegen som han skrivit tillsammans med sin hustru Fotiní Carlsson. Livsstegen och de 12 stegen kan alla människor använda sig av – oavsett hur stor eller liten livsproblematik vi har. I boken berättar han pedagogiskt om varje steg med personliga exempel ur sitt eget liv och avslutar med inspirerande tips på egna övningar.