Svenska kyrkan Uppsala Besöksadress: Domkyrkoplan 2 A, 75310 Uppsala Postadress: BOX 897, 75108 UPPSALA Telefon:+46(18)4303500 E-post till Svenska kyrkan Uppsala

Pedagog till Prästgårdens förskola, Uppsalaförskolor, Uppsala pastorat

Svenska kyrkan Uppsala söker pedagog till relativt nystartad förskola – med kristen profil i lantlig miljö. Sista ansökningsdag är 20 oktober 2019.

Prästgårdens förskola ligger i en vacker miljö med Prästgårdens trädgård runt hörnet. Du bör tycka om att vara ute, att uppleva årstider och väder, odla och jobba för att ge barnen vardagsnära naturupplevelser. Du sår gärna frön, plockar äpplen och trivs i gummistövlar och mössa.

Tjänsten är tillsvidare på heltid med start 11 november 2019 eller efter överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Vi följer Svenska kyrkans kollektivavtal samt har friskvårdtimme och friskvårdsbidrag.

Uppsalaförskolor är del av Svenska kyrkan Uppsala.

Klicka här för att komma direkt till info om tjänsten
Pedagog

Läs om alla lediga jobb här.