Foto: Robert Bye Unsplash

Palmsöndagen med temat "Vägen till korset"

Se palmsöndagens digitala andakt från Tunabergskyrkan här.

Kyrkvärdarna: Johanna Knutsson, Johan Sundbäck och Eva Noreborg
Kyrkomusiker: Johanna Yuhsin Chuang
Präst: Matilda Oldeberg

Ge gärna en gåva till kollekten som idag den 28 mars, går till Act Svenska kyrkans fasteaktion.

Kollektvädjan
Fastetiden är en tid av stillhet, men också en tid av handling i kärlek till vår nästa.
I Act Svenska kyrkans Fasteaktion går vi tillsammans för att för­ ändra världen till det bättre. Vi får dela med oss till människor som nu har det oerhört svårt i kölvattnet av coronapandemin.

Många samhällen har slagits sönder både socialt och ekonomiskt. Act Svenska kyrkan fortsätter att arbeta långsiktigt tillsammans med kyrkor och samarbetspartner i de mest utsatta delarna av världen. Tillsammans kan vi bygga upp samhällen som är mer hållbara, inklu­ derande och demokratiska.

Vi lever alla under samma himmel. Tillsammans skapar vi en bättre värld. Tack för din kollektgåva!

Erik Lysén
Chef, Act Svenska kyrkan