Foto: Johannes Frandsen/IKON

Nystart för Klubben och barnkören i Vindhemskyrkan

Aktiviteter, sång och upptåg för barn 6-9 år på torsdagseftermiddagar under hösten.

Barnkör, pyssel och andra påhitt för yngre skolbarn

Nu öppnar Vindhemskyrkan för klubb och kör för barn i årskurserna 0-3 på torsdagseftermiddagar. Klubben betyder pyssel, lek, fika och upptåg 15.00-16.00 och Barnkören innebär sång och musik 16.00-16.40.

Maxantalet deltagare är satt till 25 barn och föranmälan till ledarna (se nedan) behövs därför. Både klubb- och köraktiviteter kommer att hållas utifrån folkhälsomyndighetens råd och riktlinjer med hänsyn till pandemisituationen.

Första tillfället blir torsdag 2 september och därefter träffas Klubben och kören hela hösten t o m 16 december. Det går lika bra att välja att bara vara med på antingen klubb eller kör som att delta i båda.

Mer info och anmälan:
Annika Sandström