Svenska kyrkan Uppsala Besöksadress: Domkyrkoplan 2 A, 75310 Uppsala Postadress: BOX 897, 75108 UPPSALA Telefon: +46(18)4303500 E-post till Svenska kyrkan Uppsala

Musikandakt med Katarina Cars & Anders Dillmar

Kärlek och tacksamhet är temat i Almtunakyrkan onsdag 17 oktober kl 19.00.

På onsdag 17 oktober hålls musikandakt i Almtunakyrkan, kl 19.00. Katarina Cars, sång, och Anders Dillmar, orgel och piano, står för tongångarna och Jonas Lindberg har hand om orden i andakten.

-Det blir främst kärlekssånger från olika epoker samt några sånger med anknytning till evangeliet, säger Anders Dillmar, musiker i domkyrkoförsamlingen. Ytterst kanske allt handlar om tacksamhet, med anknytning till Tacksägelsedagen.