Svenska kyrkan Uppsala Besöksadress: Domkyrkoplan 2 A, 75310 Uppsala Postadress: BOX 897, 75108 UPPSALA Telefon:+46(18)4303500 E-post till Svenska kyrkan Uppsala

Musik från fyra sekel för flöjter och orgelpipor

Pär Peterson och Anders Dillmar blandar och ger i Almtunakyrkan onsdag 18 september kl 19.00.

Pipor av olika slag får ljuda i Almtuna

Höstens första musikandakt i Almtunakyrkan innehåller musik som spänner från 1600-tal till 1900-tal, framförd av musikerna Pär Peterson och Anders Dillmar.

Pär Peterson, mångårig musiklärare och instrumentalist, spelar en rad olika blockflöjter, från alt till sopranino. Anders Dillmar, organist i Uppsala domkyrkoförsamling, trakterar orgeln och även Almtunakyrkans nya flygel.

Hans Carlsten, präst, leder musikandakten.