Svenska kyrkan Uppsala Besöksadress: Domkyrkoplan 2 A, 75310 Uppsala Postadress: BOX 897, 75108 UPPSALA Telefon:+46(18)4303500 E-post till Svenska kyrkan Uppsala

Musik för livsglädje, tacksamhet och eftertanke

Åsa af Geijerstam, Katarina Cars och Anders Dillmar klär musikandakten i ljusa höstfärger onsdag 16 oktober.

Höstmusik i Almtunakyrkan

Åsa af Geijerstam och Katarina Cars sjunger, Anders Dillmar spelar orgel och flygel och Hans Carlsten leder aftonbönen i Almtunakyrkans tredje musikandakt för hösten. Temat är livsglädje, tacksamhet och eftertanke och repertoaren rymmer verk av bland andra Purcell, Mendelsohn, Schumann och Händel.

Kvällen avslutas med Stilla sköna aftontimma, med pianosolo efter Nils Lindberg.

Musikandakt i Almtunakyrkan
Onsdag 16 oktober kl 19.00