Svenska kyrkan Uppsala Besöksadress: Domkyrkoplan 2 A, 75310 Uppsala Postadress: BOX 897, 75108 UPPSALA Telefon:+46(18)4303500 E-post till Svenska kyrkan Uppsala

Lugn i luckan

Adventstiden är här och vi börjar räkna dagarna fram till jul. Mycket ska hinnas med och ibland kan det kännas stressigt. Hitta lugnet med Svenska kyrkan Uppsalas adventskalender.

En kalender för dig och dem du möter i vardagen

Hitta lugnet med adventskalendern. (PDF) Bild: Natasha Vasiljeva /Unsplash

Varje dag finns ett enkelt tips som vill hjälpa dig att varva ner under adventstiden. Ta dig tid att vara varsam med dig själv och med dem du möter där du är och i det du gör.
Du kan se adventskalendern här intill genom att ladda ner den som pdf.
Eller varför inte följa den på Instagram (sök ”svkyrkanuppsala”) och Facebook och ”öppna” de lite mer utförliga luckorna en i taget?

Ha en fin adventstid!