Svenska kyrkan Uppsala Besöksadress: Domkyrkoplan 2 A, 75310 Uppsala Postadress: BOX 897, 75108 UPPSALA Telefon:+46(18)4303500 E-post till Svenska kyrkan Uppsala

Var med i Lötenloppet 11 maj

Spring, promenera eller rulla för att stärka sammanhållning, trygghet och barns och ungas fritid i Lötenområdet. Underhållning, aktiviteter och priser både för individer och lag.

Motionslopp för alla åldrar

Var med och hjälp till att stärka tryggheten, stoltheten och sammanhållningen i Lötenområdet och bidra samtidigt till en bättre fritid och vardag för barn och unga i Uppsala.

Lördag 11 maj arrangeras Lötenloppet, ett motionslopp för alla åldrar. Alla kan vara med. Kryp, gå, spring, gå med rullator eller ta rullstolen, och gör det i din egen takt. Du som vill utmana dig själv kan satsa på att ta dig runt slingan så många varv som möjligt.

Förutom själva loppet kommer det att bjudas på musikunderhållning, hoppborg och glass för alla barn. Företagen i närområdet medverkar också med aktiviteter och fina priser i de olika tävlingsklasserna.

Lötenloppet

– Incheckning och betalning inne i Lötenkyrkan kl 9.00-9.45.
- Start och målgång på torget utanför Lötenkyrkan vid Heidenstamstorg. Vi börjar med uppvärmning kl 10.00. Lopptiden är 30 minuter.
– Startavgift 50 kr/deltagare. Gratis för barn t o m 10 år i målsmans sällskap.
– Brunch, musikunderhållning, aktiviteter för barn
– Prisutdelning i flera olika klasser både för barn, kvinnor och män och för lag, t ex för flest varv, snabbaste spurt och bästa utklädnad
– Anmäl ett lag från din arbetsplats/förening och tävla om fina lagpriser
- Alla steg gör skillnad!
- Var och en ansvarar själv för sina eventuella värdesaker under loppet.

Alla intäkter går till insamlingsmål som stärker barn och unga i Lötenområdet:
- Badpass för hela sommaren på Fyrishov för barnfamiljer i ekonomiskt utsatta situationer
- Sportaktiviteter för unga i vårt område och i Uppsala (arrangeras av KRIK)

Anmäl dig via formuläret nedan. Du kan också anmäla dig i samband med gudstjänsterna i Lötenkyrkan 5 maj kl 9.30 och 11.15. Anmälan tas även emot på plats den 11 maj, då det är öppet för incheckning och betalning från kl 9.00. Swish, kort eller kontant. Vid betalning får du ditt startnummer. Kom i god tid!

Mer info och kontakt: Karin Löfgren, 018-430 37 96

Lötenkyrkan ligger vid Heidenstamstorg i nordöstra Uppsala. UL:s busslinje 2 har hållplatser alldeles intill kyrkan.

Anmälan till Lötenloppet