Svenska kyrkan Uppsala Besöksadress: Domkyrkoplan 2 A, 75310 Uppsala Postadress: BOX 897, 75108 UPPSALA Telefon:+46(18)4303500 E-post till Svenska kyrkan Uppsala

Lördagsmusik: Uppsala kulturskola

Konsert med elever från Uppsala kulturskola 6 april kl 15.00.

Lördagsmusik den 6 april äger rum i Helga Trefaldighets kyrka. Då spelar Uppsala kulturskolas kammarorkester ”Liten stråktrio” av Ingvar Lidholm och andra satsen ur Mozarts konsert för flöjt och harpa med systrarna Judith (flöjt) och Jael (harpa) Caselunghe. Kanske blir det även ett solostycke på harpa. Det blir slagverksinslag med musik för marimba och eventuellt också en gitarrist.

Uppsala kulturskola är den kommunala kulturskolan med undervisning i bild och form, dans, musik (instrumentalundervisning, kör och orkester) och teater. Skolan har cirka 2500 elevplatser inom ämneskurserna och genomför runt 200 föreställningar och konserter om året.

Lördag 6 april 2019 kl 15 i Helga Trefaldighets kyrka.

Fri entré, kollekt.

Lördagsmusik är en konsertserie i Uppsala domkyrka.