Svenska kyrkan Uppsala Besöksadress: Domkyrkoplan 2 A, 75310 Uppsala Postadress: BOX 897, 75108 UPPSALA Telefon:+46(18)4303500 E-post till Svenska kyrkan Uppsala

Levatillsammans-träff på gång

Ta er tid för att fokusera på parrelationen! Välkommen till Årstakyrkan torsdag 13 februari kl 19.00.

Verktyg för vardagskärlek

Hur gör vi för att tillsammans bygga en enklare, roligare och kärleksfullare vardag? Detta tillfälle är en chans för er att sätta er parrelation i fokus. Korta teoripass blandas med enkla kommunikationsövningar som ni parvis gör tillsammans. Förhoppningen är att ni går ifrån kvällen med ytterligare några nya verktyg för er vardagskärlek!

Var och när?
Torsdag 13 februari kl 19.00 i Årstakyrkan.
Anmälan senast 12 feb till Markus Toorell, 018-430 37 39
Programmet ingår denna gång som en av temakvällarna Vardagskraft: Kl 18.00 kvällsmässa, därefter servering av soppa, bröd, kaffe/te (40 kr).

LevaTillsammans-workshops
För småbarnsföräldrar som vill lägga ner tid och kraft på att jobba med sin relation erbjuds varje termin Levatillsammans-workshops kvällstid i någon av våra kyrkor. Till dessa träffar gäller alltid föranmälan och information publiceras i god tid på denna sida.