Svenska kyrkan Uppsala Besöksadress: Domkyrkoplan 2 A, 75310 Uppsala Postadress: BOX 897, 75108 UPPSALA Telefon: +46(18)4303500 E-post till Svenska kyrkan Uppsala

Kyrkomusiker, Helga Trefaldighets församling, Uppsala pastorat

Du har musikalisk bredd och tycker om att arbeta med människor i alla åldrar. I stadsdelen Stenhagen bor många barnfamiljer vilket också avspeglar sig i gudstjänstlivet i Sankta Maria kyrka. Sista ansökningsdag är 26 oktober 2018.

Dina kyrkomusikaliska uppgifter blir gudstjänster och kyrkliga handlingar, ledning av barn- och vuxenkör, tjänstgöring vid äldreboenden och andakter m.m.
Tjänsten är på heltid och tillsvidare med tjänstgöring tre av fyra söndagar.

Sankta Maria kyrka är en stadsdelskyrka i Stenhagen i Uppsala och arbetslaget består av 7 personer.

Helga Trefaldighets församling är del av Svenska kyrkan Uppsala.

Klicka här för att komma direkt till info om tjänsten
Kyrkomusiker

Läs om alla lediga jobb här.

Platsannons i Kyrkans Tidning 4 oktober och i Kyrkomusikernas Tidning 5 oktober 2018. Bild: Andrik Langfield /Unsplash