Körer för vuxna i Gottsunda församling

Från klassisk repertoar till gospel. Erfarna och duktiga ledare. Körerna övar både i Sunnersta och Gottsunda kyrkor.

Nystart för körer

Under Coronapandemin nystartar körerna hösten 2020 med särskild försiktighet, utifrån folkhälsomyndighetens rekommendationer. Ibland möts körerna i grupper eller utomhus, ibland digitalt men oftast i kyrkorummen. Körer deltar i församlingens gudstjänster under hösten men i mindre grupper. Om du har frågor, hör gärna av dig till körledarna och välkommen att vara med.

Södra stadens kyrkokör

Klassisk körmusik i stämmor. Traditionell kyrkomusik plus en hel del nyare arrangemang för gudstjänsten. Notvana sångare i 4-stämmig blandad kör. Enstaka platser, kontakta körledaren.

Tid: Tisdagar kl. 19.00–20.00
Plats: Gottsunda kyrka
Ledare: Rebecka Cardell

Gott Sound – damkör

Vi sjunger blandat populärt och klassiskt, två-, tre- och fyr-stämmigt. För att sjunga i GottSound är det bra om du har viss vana av körsång. Vi använder oss av modern teknik som att lyssna på körstämmor via mobilen och har en Facebookgrupp där information om körens verksamhet delas.
Enstaka platser. För provsjungning - kontakta körledaren.

Tid: Onsdagar 19.00-21.00
Plats: Möts under Corona i Sunnersta kyrka.
Ledare: Anders Dillmar

Abundant Joy

Abundant Joy betyder överflödande glädje och passar på en kör som sjunger såväl svängiga låtar som lugnare ballader. Kören sjunger oftast utantill, och man använder sig av modern teknik som texter på projektor och spellistor på exempelvis Spotify. Kören medverkar då och då i gudstjänster och har någon konsert per termin.
Enstaka platser. För provsjungning anmäl dig här.

Tid: Onsdagar kl. 18.00 - 20.00
Plats: Gottsunda kyrka
Ledare: Peter Ekengren och Rebecka Cardell

Tonetterna