Vår planet? Vår planet!

Detta evenemang med astronomen Bengt Gustafsson är inställt 26 mars och ges vid ett senare tillfälle. Veckomässa som vanligt kl. 18.00 i Gottsunda kyrka.

Konst & Existens i Gottsunda kyrka

Kvällen inleds med veckomässa kl. 18.00 i Gottsunda kyrka. Efteråt följer fika kl. 18.30 och samtalet med Bengt Gustafsson kl. 18.45. Åsa Enohsson Stjernström leder mässan och samtalet.

Samtalet är en del av samtalsserien Konst & Existens, Gottsunda kyrka, våren 2020. Vårens program:

30 januari  kl. 18.45 Ljus finns ändå

Möt författaren och kulturjournalisten Ulrika Knutson i ett samtal om Emilia Fogelklou, ett vanvårdat geni. Torsdag 30 januari, kl. 18.45 i Gottsunda kyrka.

27 februari Nya tider, nya böner, nya psalmer!

Möt psalmdiktaren, kompositören och författaren Sigbritt Ernald.

26 mars Vår planet? Vår planet! OBS! INSTÄLLT

Möt astronomen, författaren och kulturpersonligheten Bengt Gustafsson i ett samtal om konsten att existera på ett anständigt sätt i tider som förestår.

23 april Konst, kropp och motstånd

Möt konstnären, författaren och kroppsaktivisten Stina Wollter i ett samtal om konst, kropp och motstånd!

14 maj Vanitas fåfänglighet

Möt konstnären Anna-Karin Brus  i ett samtal om en serie konstverk. ”Oväntade och väntade funderingar om livet, i många nyanser av grått, klädda i en konsthistorisk kostym gjord av nya material.