Konsert: Drillar och lockrop

Martina Jordan sjunger och berättar om hur gemene man sjöng förr i tiden, i arbete som vila, för folk och deras fän. Konsert i Årstakyrkan torsdag 25 november kl. 19.00

Konsert: Drillar och lockrop

Martina Jordan sjunger och berättar om hur gemene man sjöng förr i tiden, i arbete som vila, för folk och deras fän. Milsvida vallåtar, himmelska koraler och sorgliga kärleksvisor varvade med allsång där publiken får sjunga med, som förr.

Kvällen inleds med kvällsmässa kl. 18.00 därefter serveras soppa och kaffe före konserten.  Välkommen till hela eller delar av kvällen!

Om Martina Jordan
Martina Jordan är utbildad rytmik- och folkdanspedagog vid Kungl. Musikhögskolan i Stockholm respektive Stockholms Konstnärliga Högskola (f.d. Dans- och Cirkushögskolan i Stockholm). Hon gör barn- och vuxenföreställningar i olika konstellationer där fokus ligger på mötet mellan musik, dans och berättande.

Torsdag 25 november kl. 19.00
Årstakyrkan
Fri entré.
Soppa och kaffe före konserten kostar 40 kr.

Martina Jordan

Kvällsmässa kl 18.00