Svenska kyrkan Uppsala Besöksadress: Domkyrkoplan 2 A, 75310 Uppsala Postadress: BOX 897, 75108 UPPSALA Telefon:+46(18)4303500 E-post till Svenska kyrkan Uppsala

Kerstin Berglund delar med sig av sina erfarenheter

Öppet församlingsmöte i Katedralkaféet tisdag 12 november kl 18.00.

Berglund berättar

Helga Trefaldighets församling bjuder in till församlingsmöte tisdag 12 november, med en präst som nog är välkänd för många uppsalabor ur olika generationer. Kerstin Berglund, kyrkoherde emerita och en av Uppsalas första kvinnliga kyrkoherdar, delar med sig av minnen och berättelser ur ett långt liv, inte minst i Helga Trefaldighets kyrka.

Alla intresserade är välkomna till Guldrummet i Katedralkaféet kl 18.00. Enkelt fika serveras.