Foto: Jesper Wahlström /Ikon

Julinsamlingen i Helga Trefaldighets församling

Helga Trefaldighets församling uppmärksammar Act Svenska kyrkans julinsamling på olika sätt. Här kan du se några av aktiviteterna.

Insamlingen sker bland annat genom aktiviteter, kollekter och konsertentréer.
Du kan när som helst swisha en gåva till 123 271 47 15 som är Helga Trefaldighets församlings insamlingsnummer. Pengarna går sedan vidare till Act Svenska kyrkan. Tack!

Kakförsäljning på Fyristorg

Lördag 27 november från klockan 6 – och så långt lagret räcker – kan du köpa kakor på Fyristorg.

Foto: Lars-Erik Elebjörk

Vi sjunger in advent

Välkommen till Helga Trefaldighets kyrka lördag 27 november klockan 16 då vi tillsammans sjunger in advent.

Kom med ditt pepparkakshus!

Foto: Olya Kobruseva /Pexels

Vid gudstjänsten med små och stora i Sankta Maria kyrka, Stenhagen, söndag 12 december auktionerar vi ut ditt hus. Pepparkakshuset behöver inte vara ätbart!

Lussekatter sökes!

Foto: Alex & Martin /Ikon

Baka och lämna in färska lussekatter till Sankta Maria kyrka, Stenhagen, 12–16 december. Försäljning sker sedan vid mässa och konsert söndag 19 december.