Foto: Henrik Viberg

Hör Camilla von Below tala om anknytning

Föredraget med vårens tredje gäst i serien "Livet" sänds digitalt torsdagen 29 april kl 17.00.

Och om vårt behov av varandra
och hur vi blir som vi blir

”Livet” med Camilla von Below
Torsdag 29 april kl 17.00, webbsändning
Se föredraget via Youtube här eller direktlänken längs ned på den här sidan.

Camilla von Below är psykolog, psykoterapeut och författare. Hon är verksam vid Psykoligiska instutionen vid Stockholms universitet där hon bland annat undervisar i psykodynamisk terapi och anknytning. Hon är även psykoterapeut på S:t Lukasstiftelsen.

2020 gav hon ut boken Anknytning i psykoterapi, och det är det ämnet som är i fokus för hennes föredrag. Frågor som berörs är bland annat:  Är det min anknytning som styr mig? Och om vårt behov av varandra och hur vi blir som vi blir.

Ungefär en gång i månaden bjuds en aktuell gäst in till föredragsserien Livet i Uppsala domkyrka. Föredraget ges i domkyrkans högkor och gästen berättar eller föreläser utifrån ett angeläget och vardagsnära ämne. Varje gäst får också ett bibelord att anknyta till.

På sikt kommer Livet att vara en mötesplats med publik och efterföljande samtal över enkelt fika. I nuläget visas dock varje föredrag digitalt av hänsyn till den pågående pandemin och smittorisken.