Svenska kyrkan Uppsala Besöksadress: Domkyrkoplan 2 A, 75310 Uppsala Postadress: BOX 897, 75108 UPPSALA Telefon:+46(18)4303500 E-post till Svenska kyrkan Uppsala

Gud&Mat både i Lötenkyrkan och Tunabergskyrkan

Fira gudstjänst i gemenskap och ät mat tillsammans efteråt, det är Gud&Mat och i februari finns det möjlighet att delta vid två tillfällen.

Gud&Mat i Lötenkyrkan tisdag 25/2 kl 17
(1970-2020 Lötenkyrkan 50 år)
Lötenkyrkan, buss 2 hållplats Heidenstamstorg

Präst Christoffer Abrahamsson. Tema Kärlekens väg
Efter gudstjänsten äter vi mat tillsammans. Barnkören medverkar med sång. Frivillig gåva för maten går till Barn i alla länder (BIAL). Ingen anmälan. Välkommen!

Gud&Mat i Tunabergskyrkan fredag 14/2 kl 10.30
Tunabergskyrkan, buss 8 hållplats Fjärdhundragatan

Gudstjänst med små och stora & sinnesvandring - efteråt äter vi mat tillsammans! Barnloppis samtidigt i församlingssalen. Präst Matilda Oldeberg, kantor Fanny Petters.

Det här är en vardagsgudstjänst för alla sinnen med tema kärlek (alla hjärtans dag)
För barn och vuxna kommer det finnas möjlighet att upptäcka Frälsarkransen
genom att se, lyssna, känna, smaka och lukta. Välkända och nya sånger
kommer att sjungas. Efter gudstjänsten får vi äta en god pannkakslunch tillsammans, man betalar det man kan. Välkommen!

Anmäl gärna till: Matilda Oldeberg så vi vet ungefär hur många vi blir och om vi ska beställa specialkost - senast 10/2.