Foto: Nicky Tucker

Vandringsgudstjänst, Tunakolonin och upplevelsevandring i sommar

Läs allt om de olika andaktsformerna ute i naturen i sommar och ladda hem upplevelsevandring eller egen andakt när du ska besöka Frälsarkransplatsen.

Frälsarkransplatsen vandringsgudstjänst

Gudstjänsterna inleds alltid kl. 10 utanför Tunabergskyrkans entré, sedan vandrar vi tillsammans till Frälsarkransplatsen. Framme ca 10.40 för dig som vill möta upp där. Ta med något att sitta på! Festis och godbit finns men ta gärna med eget fika. Cykel kan ledas med under vandringen. Vandringen är ca 2 km enkel väg på lättillgängliga gångvägar. Vid extremt dåligt väder hänvisar vi till pastoratets inomhusgudstjänster eller webbsända gudstjänster.

Vandringsgudstjänster pågår mellan 6 juni och 29 augusti med
undantag för 27 juni och 18 juli då det är gudstjänst på Tunakolonin.

Vid frågor vänligen kontakta:
Mattias Lönnebo

Tunakolonin

27 juni & 18 juli kl. 13.00 firar vi friluftsgudstjänst på Tunakolonin. Festis och godbit serveras efter gudstjänsten men ta gärna med egen termos med varm dryck.

Vid Föreningshuset på Pionvägen. Parkering längs med Tunabergsgatan. Buss 8 till Väpnargatan.

Upplevelsevandringar

Här nedan finner du agendor för egen andakt samt en upplevelsevandring för små och stora vid Frälsarkransplatsen.

Egen andakt eller upplevelsevandring vid Frälsarkransplatsen

Har du vägarna förbi Frälsarkransplatsen i Gamla Uppsala så stanna gärna en stund. Det går att fira en egen andakt eller gå på upplevelsevandring, passar också för de yngre. Här finns ordningar att följa för detta. För vägbeskrivning finns en qr-kod på framsidan.

Ladda ner Upplevelsevandring för stora och små här

Ladda ner egen andakt för Frälsarkransplatsen här

Psst! Utanför Tunabergskyrkans kyrkport finns utskrivna ordningar i en postlåda som du kan ta med dig om du har vägarna förbi där.