Svenska kyrkan Uppsala Besöksadress: Domkyrkoplan 2 A, 75310 Uppsala Postadress: BOX 897, 75108 UPPSALA Telefon:+46(18)4303500 E-post till Svenska kyrkan Uppsala

Fredagsmys med samtal om kristen tro

Är du nyfiken på kristen tro? Då är det här gruppen för dig! Vi fikar och samtalar utifrån ett tema. Alla är välkomna och inga förkunskaper krävs. Start 21 februari. Plats: Vaksala kyrkcentrum intill Vaksala kyrka.

Fredagsmys med livets frågor i fokus

Vi ses varannan fredag kl 13-15 i Vaksala kyrkcentrum. Varje träff avslutas med
en stunds bön tillsammans. Om du vill kan du döpas eller konfirmeras efter att ha deltagit på dessa träffar.

Under våren samtalar vi om tio Guds bud och vad de betyder för oss idag

21 feb Spelar det någon roll vilken religion vi tillhör och hur vi tilltalar varandra i vardagen och på nätet?

6 mars Livets stress och vikten av att hitta vila i vardagen.

20 mars Familjerelationer

3 april Vad innebär det att livet är heligt och att vi skall värna livet i alla dess former?

17 april Glädjeämnen och svårigheter med att leva i tvåsamhet.

15 maj Vad är stöld? Hur vi kan undvika att tala illa om andra människor?

29 maj Kan vi glädjas åt andras framgångar utan att bli avundsjuka eller svartsjuka?

Anmälan senast 20 februari till Susanne Brännhammar

Susanne Brännhammar