Svenska kyrkan Uppsala Besöksadress: Domkyrkoplan 2 A, 75310 Uppsala Postadress: BOX 897, 75108 UPPSALA Telefon:+46(18)4303500 E-post till Svenska kyrkan Uppsala

Existentiell litterturfestival i repris

Flera av författarsamtalen vid Existentiell litteraturfestival i Uppsala domkyrka den 31 augusti 2019 finns att se på webben.

Intresset var stort för den nya Existentiella litteraturfestivalen som hölls i och omkring domkyrkan lördag 31 augusti. Festivalen som är ett samarbete mellan Uppsala domkyrka och Sigtunastiftelsen vill med litteratur som utgångspunkt skapa möjlighet till reflektion och tolkning av livsfrågor.

På festivalens webbplats finns information om de medverkande. Där finns också inspelningar från de flesta av samtalen:

www.existentiellitteraturfestival.se