En värld med andra värden

Nyhet Publicerad

13–16 juni får du som bor i någon av Uppsala pastorats församlingar det senaste numret av tidningen Hopp. Här finns den att läsa och bläddra i direkt på webben. Tema: En värld med andra värden.

Läs senaste Hopp

Visste du att du kan bidra till en systemförändring genom att laga din egen mat? Låter det osannolikt? Då är det bara att kasta sig över det här färska numret av Hopp. 

Sommarnumret handlar på olika sätt om hur vi som människor ska leva i en hållbar relation till naturen och djuren – att sträva efter ekologisk hållbarhet. Det handlar om att vi tillsammans kan skapa en värld med andra värden. Eftersom vi alla är olika och lever i olika sammanhang kan det se ut på så många olika sätt. Du kan fördjupa dig i vänskap och växkraft, besöka en Campus garden, få veta mer om hur en kremering fungerar och du kan läsa om hur ett matintresse ledde in på frågor om djuretik. Som vanligt hittar du ett korsord i tidningen och den här gången har konstruktören klurat till det lite extra.    

Med det önskar Hopps redaktion alla läsare en riktigt fin och välsignad sommar!

Klicka på bilden och läs senaste Hopp direkt på webben eller ladda ner den. Foto: Henrik Viberg

Vid utebliven tidning

Vid utebliven tidning efter 16 juni 2024, kontakta uppsala.distribution@svenskakyrkan.se alternativt ring Svensk Direktreklam 018-67 70 30.