Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Svenska kyrkan Uppsala Besöksadress: Domkyrkoplan 2 A, 75310 Uppsala Postadress: BOX 897, 75108 UPPSALA Telefon:+46(18)4303500 E-post till Svenska kyrkan Uppsala

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

En dag i stillhet

Känner du att stressen påverkar din tillvaro? Letar du efter en möjlighet till att "stänga av" intrycken och fundera över din plats i tillvaron? Då kan en retreat, en dag i stillhet, vara något för dig.

Endagsretreat i Vaksala kyrkcentrum

lördag 26 okt kl 9.30-16.30

Under dagen blir det tillfälle till vila, egen reflektion, bibelmeditation och bön. Ett tillfälle att upptäcka mer av Guds närvaro i våra liv. Temat för dagen är Jesusbönen. Dagen börjar med drop-in fika kl 9.30 och avslutas med mässa kl. 16.00. Lunch äter vi tillsammans. Kostnad 100 kr.

Vaksala kyrkcentrum ligger idylliskt belägen intill Vaksala kyrka precis där den uppländska landsbygden tar vid.

vad betyder retreat?

Retreat betyder att dra sig tillbaka i stillhet, för en eller flera dagar. Retreatledaren instruerar och leder deltagarna. Tystnaden bryts bara av olika böner och mässa under retreaten.  Deltagarna i en retreat förväntas delta i tystnaden. Promenader under tystnad brukar vara ett vanligt förekommande inslag i retreater. Syftet är att deltagarna under tystnad och stillhet skall få tid till fördjupning och eftertanke.

Retreatledare: Andreas Holm, präst i Vaksala församling 

Maxantal är 20 deltagare så anmäl i god tid, senast 13 okt.

Frågor och anmälan till:

Andreas Holm tfn 018-430 37 23