Foto: Ulf Risberg

Du är inte ensam

- en lekfull och bråddjup utställning i pandemitid i Gamla Uppsala kyrka 1 juni-29 augusti.

Vi är aldrig ensamma. Men varför känns det ofta så? Hur kan vi känna gemenskap i en tid som känts så svår på många sätt? Minnen, fantasi och skapande kan läka våra sår.

Välkommen till Du är inte ensam- en lekfull och bråddjup utställning i pandemitid om liv, död, hopp och gemenskap av Helena Gerentz beteendevetare med konstnärlig bakgrund.

Besök utställningen i Gamla Uppsala kyrka under hela sommaren.  När du kliver in i kyrkorummet finns det en folder med en karta på både svenska och engelska.
Se foldern här.

I kyrkorummet finns sju stationer för reflektion och eftertanke. Längs väggarna intill bänkraderna syns brottstycken ur samtal, hörda runt om i Uppsala under pandemin.

Helena Gerentz, utställare

Fri entré.

Kyrkan är öppen

Juni-Augusti öppen alla dagar 09-17, söndagar 09-18.