Svenska kyrkan Uppsala Besöksadress: Domkyrkoplan 2 A, 75310 Uppsala Postadress: BOX 897, 75108 UPPSALA Telefon: +46(18)4303500 E-post till Svenska kyrkan Uppsala

Drop in-visningar av julkrubban under hela adventstiden

Upplev julevangeliet med Eva Spångbergs tablåer i domkyrkan vardagar 3-19 december.

Från måndag 3 december till och med onsdag 19 december är alla barn med föräldrar välkomna på drop in-visning av domkyrkans julkrubba, varje vardag kl 9.30-11.00. Ta del av julevangeliet, berättat av domkyrkans pedagoger och konstnären Eva Spångbergs vackra träskulpturer.

Viktigt att tänka på: visning vid domkyrkans julkrubba går inte att förboka utan nytillkomna sällskap och grupper tas emot vid julkrubban i tur och ordning.