Drop-in: Pröva att sjunga i goss- eller flickkören!

Uppsala domkyrkas gosskör och flickkör är platser för både stor sångglädje, spännande upplevelser och höga ambitioner. Måndag 8 juni och söndag 16 augusti kan du som är mellan 8 och 25 år gammal sjunga upp för UDG och UDF.

Boka tid för provsjungning eller kom på drop-in

Uppsala domkyrkas gosskör och Uppsala domkyrkas flickkör söker nya sångare från 8 år upp till 25 år. Båda körerna har hög musikalisk ambitionsnivå och stor sångglädje. Välkommen att provsjunga (utan förbokning) vid två drop-in-tillfällen, måndag 8 juni kl 14–19 samt söndag 16 augusti kl 13–17.
Om du hellre vill boka tid för uppsjungning (även via videolänk) gör du det på udg.se eller på uppsaladomkyrkasflickkor.se.

Titta gärna på filmen nedan där två av körernas nuvarande korister berättar om sina erfarenheter av att vara med i körerna.

-Det känns bra att sjunga med andra och man får bra vänner också, säger Henry Nilsson, 11, som sjunger i gosskören.

-När jag insåg att sång både är kul och att jag har en viss talang för det började jag sjunga mer aktivt i kör, berättar Lovisa Unnerstad Eriksson, 17. Jag förknippar flickkören med något som är väldigt roligt.