Svenska kyrkan Uppsala Besöksadress: Domkyrkoplan 2 A, 75310 Uppsala Postadress: BOX 897, 75108 UPPSALA Telefon:+46(18)4303500 E-post till Svenska kyrkan Uppsala

Chefssekreterare till Vaksala församling, Uppsala pastorat

Vaksala församling söker serviceinriktad chefssekreterare/administratör som tycker om att vara spindeln i nätet. Sista ansökningsdag är 22 oktober 2019.

Du svarar på frågor, sköter personaladministration, för protokoll samt medverkar i församlingens verksamhetsplanering. Chefssekreteraren har sin arbetsplats i Vaksala kyrkcentrum med församlingsherden i Vaksala församling som närmaste chef.

Du ska vara noggrann och ansvarsfull, kunna arbeta självständigt men också tycka om att samarbeta. Arbetsuppgifter kan växla snabbt, att kunna prioritera och hålla många bollar i luften är nödvändigt. Du är mycket serviceinriktad och tycker om att ha omväxlande arbetsuppgifter. Integritet, bemötande och social kompetens är av stor betydelse.

Tjänsten är på deltid (75%, dock kan 100% vara möjligt) och tillsvidare, provanställning kan bli aktuell. Tillträde enligt överenskommelse, dock senast 1 januari.

Vaksala församling är del av Svenska kyrkan Uppsala.

Klicka här för att komma direkt till info om tjänsten
Chefssekreterare

Läs om alla lediga jobb här.