Svenska kyrkan Uppsala Besöksadress: Domkyrkoplan 2 A, 75310 Uppsala Postadress: BOX 897, 75108 UPPSALA Telefon:+46(18)4303500 E-post till Svenska kyrkan Uppsala

Charlotte Björck ställer ut i Helga Trefaldighets kyrka

Fotoserien "Vägvisa" visas 8 september - 20 oktober.

Vägvisa ger plats för både glädjen och det svåra

Vägvisa är en serie foton som lyfter fram ljuset och formen. De bär också en stillhet och klarhet, som sjunger och näst intill dansar. En tyst glädje som ger plats också för det svåra på vägen. Bilderna vill öppna för frågorna, och vänta in svaren. Varje människas egna.

Charlotte Björck har mångårig erfarenhet av att arbeta med text och bild. Sedan 2008 har hon undersökt och utvecklat sitt bildspråk genom kameran. Hennes foton växer fram till synes på ett ögonblick men är ofta lagrade länge, för att få sin rätta klang.

Vernissage i Helga Trefaldighets kyrka

Söndag 8 september kl. 12.00.
Möjlighet att träffa och prata med fotografen själv.
Välkommen också till högmässan kl 11.00.