Svenska kyrkan Uppsala Besöksadress: Domkyrkoplan 2 A, 75310 Uppsala Postadress: BOX 897, 75108 UPPSALA Telefon:+46(18)4303500 E-post till Svenska kyrkan Uppsala

Blås nytt liv i er relation

17 november är det dags för workshopen Leva tillsammans i Tunabergskyrkan. Anmäl er senast den 8 november.

Ibland tar vi varandra för givna. Ibland glömmer vi även det självklara mitt bland vardagsbestyren. Ibland behöver vi landa och våga se varann. Inte minst att ge varandra tid till att se oss själva och varandra på nytt.

Denna workshop är en möjlighet för dig och din partner att få verktyg i att prata om självklara saker på ett nytt sätt. Kom och boosta er relation!

Välkomna den 17 november kl 13-15 till Tunabergskyrkan. Martina Larsson och Sarah Åkerstrand håller i workshopen Leva tillsammans.

Anmäl er senast 8 november till:
Sarah Åkerstrand, pedagog Tunabergskyrkan
sarah.akerstrand@svenskakyrkan.se