Att fördjupas i tro och växa i gemenskap

FLYTTAS FRAM. En bokcirkel i gemenskap där man kan pröva tankar och dela erfarenheter om kristen tro och liv. Start 8 april.

Observera: Bokcirkeln flyttas fram.

Helga Trefaldighets kyrka inbjuder till bokcirkel med fika, samtal och kvällsbön tre onsdagar i vår. Start 8 april kl 19.15–21.
 Vi läser delar ur boken Söka och finna Gud i allt – en ignatiansk vägledning till det verkliga livet av James Martin.

Vi träffas 8/4, 6/5 och 27/5.

Information och anmälan: britt-marie.helgesson@svenskakyrkan.se

Samarr: Studieförbundet Sensus

Om författaren James Martin
James Martin är Jesuitpräst, kulturredaktör för magasinet America och författare till flera böcker. Han är även en ofta anlitad mediekommentator och har medverkat i olika sammanhang som The Colbert Report, New York Times och Wall Street Journal. Hans bok My life with the Saints blev av Publishers Weekly utsedd till en av 2006 års bästa böcker. På Libris har han gett ut Söka och finna Gud i allt (2014, original: The Jeuit Guide to (almost) Everything), hans första bok på svenska, samt Jesus – en resa genom hans liv (2015, original: Jesus: A Pilgrimage).