Årets julhälsning

Helga Trefaldighets församling vill önska dig en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År! I filmen får du bland annat lyssna till Julevangeliet samt ”Jul, jul, strålande jul” både instrumentalt och i körsång. Här kan du även se julens program i församlingen.

God Jul!

I årets julhälsning läser församlingsherde Lars Olof Fahlén julevangeliet och Mariakören och S:ta Maria kyrkokör sjunger. Vid pianot finns Åsa Wigervall Olsson.

Här kan du fira julen i Helga Trefaldighets församling:

Julafton, fredag 24 december

Eriksbergskyrkan
10 Julkrubba. Ann-Louise Harberg, präst. Tobias Wärja, musiker. Madeleine Mac Donald, pedagog.

Helga Trefaldighets kyrka
11 Julbön. Britt-Marie Helgesson, präst. Jens P Henriksson, musiker. Motettkören.
13 Kyrkan stänger.

Sankta Maria kyrka
10 Julkrubba. Martina Larsson, präst. Åsa Wigervall Olsson, musiker.
23 Julnattsmässa. Katarina Furberg Fredriksson, präst. Åsa Wigervall Olsson, musiker. Siri Wärend Rylander och Tomas Rylander medverkar.

Juldagen, lördag 25 december

Eriksbergskyrkan
7 Julotta. Lars Olof Fahlén, präst. Tobias Wärja, musiker.

Helga Trefaldighets kyrka
8 Julotta. Lars Olof Fahlén, präst. Tobias Wärja, musiker.
13 Kyrkan stänger.

Annandag jul, söndag 26 december

Helga Trefaldighets kyrka
11 Högmässa. Britt-Marie Helgesson, präst. Jens P Henriksson, musiker. Tobias Wärja, solosång. Bibelpyssel för barn. Kyrkkaffe.