Svenska kyrkan Uppsala Besöksadress: Domkyrkoplan 2 A, 75310 Uppsala Postadress: BOX 897, 75108 UPPSALA Telefon:+46(18)4303500 E-post till Svenska kyrkan Uppsala

Anmälan till konfaåret 2019/2020 har öppnat

Ska du börja åttan i höst, eller missade du tåget när många andra konfirmerade sig? Då är du välkommen att gå med i en konfirmationsgrupp som startar hösten 2019!

Det finns många grupper på olika dagar, spridda över hela stan. Detta är en chans att lära känna nya kompisar och kanske också gamla kompisar på ett nytt sätt.

2019/2020

• Veckokonfa i Eriksberg, Salabacke och Funbo
  • Veckokonfa special Överlevnadskonfa i Gottsunda och Sunnersta. Idrottskonfa i Löten
  • Sommarkonfa i juni med konfirmation i Gamla Uppsala och Vaksala