Foto: Framsidan: Patrik Lundin

Alla vi?

Torsdag till söndag 9–12 september får du som bor i någon av Uppsala pastorats församlingar det senaste numret av tidningen Hopp. Men du kan även läsa den direkt på webben. Tema: Alla vi?

I senaste numret av tidningen Hopp får du även med en bilaga som handlar om kyrkovalet den 19 september. Vad vill du att kyrkan ska göra? Läs i Hopp om griniga gubbar, vår vanligaste folksjukdom, sitt med i ett samtal om kyrkan, civilsamhället och kristen värdegrund. Varför konst i kyrkorummet? Och vikten av att vara där andra är, även utanför kyrkan. Ett stort tack till dig som är medlem samt mycket mer finns i Hopp som landar hos Uppsalaborna denna helg. Hopp med valbilagan kan du läsa och bläddra i på webben redan nu. För att läsa om kyrkovalet, besök även Kyrkoval 2021.

Här kan du läsa Hopp direkt på webben eller ladda ner den. Foto: Patrik Lundin

vid utebliven tidning

Vid utebliven tidning efter 12 september, kontakta uppsala.distribution@svenskakyrkan.se alternativt ring Svensk Direktreklam 018-67 70 30.