Gudstjänster och verksamhet igång med vissa anpassningar

Som för hela samhället har Gottsunda församling anpassat verksamheten till situationen Coronaviruset. Församlingen fortsätter med gudstjänstfirande, bön och gemenskap, men gör det på ett sätt som tar hänsyn till de rekommendationer som finns från myndigheter och regering.

Aktuell information för församlingarna i Uppsala med anledning av Coronaviruset finns här.

En del verksamhet har flyttat utomhus, som till exempel öppen förskola Kryp & gå i Sunnersta.

Gud, vi ber om vishet, läkedom, mod och styrka. Var vår tillflykt när vanmakt drabbar oss

präster och diakoner tillgängliga för samtal

Kyrkan i Gottsunda är öppen måndag till fredag kl. 9-17 (från tisdag 16 juni till 26/8 är kyrkan öppen tisdagar till fredagar). Präster och diakoner finns tillgängliga för samtal.

gudstjänster firas utomhus

Gudstjänster firas utomhus: på torsdagar i Gottsunda kl. 18, söndagar kl. 11 i Gottsunda och kl. 15 i Sunnersta. Mer information finns på församlingens facebooksida och i kalendariet här på webben.