Svenska kyrkan Uppsala Besöksadress: Domkyrkoplan 2 A, 75310 Uppsala Postadress: BOX 897, 75108 UPPSALA Telefon: +46(18)4303500 E-post till Svenska kyrkan Uppsala

Musik och kultur i domkyrkan

Kalendarium och tips om vad som är på gång i domkyrkan: konserter, utställningar, föredrag, gudstjänster, visningar, samtal och mycket annat.

Uppsala domkyrkas öppettider

Öppen alla dagar kl 08.00–18.00

När verksamhet pågår kan tillgängligheten vara begränsad.
Har du frågor om tillgänglighet eller verksamhet vid ett visst datum? Ring 018-430 36 30.

Visningsavgift för grupp med egen guide

Uppsala domkyrka har ingen entréavgift. Däremot är det visningsavgift 400 kr för grupp som har med sig egen guide. Visningsavgiften betalas i Katedralbutiken (kort, kontanter eller voucher för faktura).  Om butiken är stängd kan voucher eller kontanter läggas i myntbox utanför butiksdörren.

Information for visitors in English

Ändrade öppettider

Valborgsmässoafton 30 april och midsommarafton.

Kultur i Uppsala domkyrka

Musik i Uppsala domkyrka