Lediga jobb

Vilka tjänster är lediga och hur visar jag intresse för att jobba hos Svenska kyrkan Uppsala? Läs mer här.

Kyrkomusiker till Danmark-Funbo församling, Uppsala

Vår församling i Uppsala vill satsa på musik! Om du vill arbeta med människor och musik, och har intresse för både nya och äldre tongångar, tror vi du har mycket att bidra med i vårt arbetslag. Vi ser fram emot att du kommer till oss med dina erfarenheter och kunskaper. Vi ser helst att du har en organistexamen.

Johannes Frandsen /IKON

Pedagog till Spirans Öppna förskola, Uppsala domkyrkoförsamling, Uppsala pastorat

Nu finns chansen för dig som har ett hjärta för interaktion med familjer och föräldrar att söka tjänst på Spirans Öppna förskola i Luthagen. Sista ansökningsdag är 15 augusti 2022.

Våra ledord är ’engagemang, respekt, bekräftelse, öppenhet och tydlighet’ och det är också dessa som ska prägla vårt arbete och hur vi bemöter varandra.

Uppsala pastorat

Ansök om jobb i Uppsala pastorat
via Lediga jobb ovan.

Ansök om jobb i Danmark-Funbo församling
Skriv eller ring till kyrkoherde Susanne Nordgren, 018-418 10 50.

Allmän information
om arbete i Svenska kyrkan finns på Uppsala stifts webbplats.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.