Lediga jobb

Vilka tjänster är lediga och hur visar jag intresse för att jobba hos Svenska kyrkan Uppsala? Läs mer här.

Vikarierande kommunikatör till Svenska kyrkan Uppsala, Uppsala pastorat

Är du en driven och positiv lagspelare? Svenska kyrkan Uppsala söker kommunikatör med webbredaktörsansvar för tidsbegränsad anställning under ett år. Sista ansökningsdag är 31 juli 2022.

Johannes Frandsen /IKON

Pedagog till Spirans Öppna förskola, Uppsala domkyrkoförsamling, Uppsala pastorat

Nu finns chansen för dig som har ett hjärta för interaktion med familjer och föräldrar att söka tjänst på Spirans Öppna förskola i Luthagen. Sista ansökningsdag är 15 augusti 2022.

Våra ledord är ’engagemang, respekt, bekräftelse, öppenhet och tydlighet’ och det är också dessa som ska prägla vårt arbete och hur vi bemöter varandra.

Uppsala pastorat

Ansök om jobb i Uppsala pastorat
via Lediga jobb ovan.

Ansök om jobb i Danmark-Funbo församling
Skriv eller ring till kyrkoherde Susanne Nordgren, 018-418 10 50.

Allmän information
om arbete i Svenska kyrkan finns på Uppsala stifts webbplats.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.