Lediga jobb

Vilka tjänster är lediga och hur visar jag intresse för att jobba hos Svenska kyrkan Uppsala? Läs mer här.

Sex körsångare sjunger tillsammans. Längst fram en kvinnlig solist.

Kyrkomusiker till Sankt Pers kyrka, Uppsala domkyrkoförsamling

I Sankt Pers kyrka på Kvarngärdet är du kyrkomusikern med musikalisk bredd. Du leder allt från barnkör till pop- och rockkören DUM som har egna konserter. Men församlingen möter dig så klart även vid kyrkliga handlingar och i ett levande gudstjänstliv – både i Sankt Pers kyrka och andra. Sista ansökningsdag är 16 oktober 2022.

Två diakoner till Uppsala pastorat

De båda tjänsterna i Gottsunda och Helga Trefaldighets församlingar har inriktning församling, vuxna och äldre. Du har som diakon aktiv roll i kontakten med det omgivande samhället såväl som med människor i sorg, ensamhet eller social utsatthet. Sista ansökningsdag är 28 oktober 2022.

Våra ledord är ’engagemang, respekt, bekräftelse, öppenhet och tydlighet’ och det är också dessa som ska prägla vårt arbete och hur vi bemöter varandra.

Uppsala pastorat

Ansök om jobb i Uppsala pastorat
via Lediga jobb ovan.

Ansök om jobb i Danmark-Funbo församling
Skriv eller ring till kyrkoherde Susanne Nordgren, 018-418 10 50.

Allmän information
om arbete i Svenska kyrkan finns på Uppsala stifts webbplats.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.