Svenska kyrkan Uppsala

Svenska kyrkan Uppsala Besöksadress: Domkyrkoplan 2 A, 75310 Uppsala Postadress: BOX 897, 75108 UPPSALA Telefon: +46(18)4303500 E-post till Svenska kyrkan Uppsala

Café Ovan där

Vid Svenska kyrkan Gränbystaden, plan 3 i gallerian.

Ovan där serverar kanske Uppsalas billigaste fika. Kom och njut av hembakat. Du når kaféet och Svenska kyrkans lokaler via rulltrappan upp mellan Clas Ohlson och Dressman, eller hissen till plan 3, i östra entrén av gallerian.

Det går alldeles utmärkt att ta med fikat och sitta ner i Stillhetens rum, ett vardagsrum med både soffa och lekhörna, på andra sidan glasväggen.

Det här måste vara Uppsalas billigaste café?! Hembakta bullar och gott kaffe. En lugn vrå i Gränbystaden.

En ny cafégäst vid Café Ovan där

Café Ovan där drivs av Din Företagspartner, ett socialt företag, i samarbete med Svenska kyrkan Uppsala.

Välkommen in!

Några bilder av sortimentet visas nedan.

Bild: Sofia Åkerlund