Levatillsammans

Här hittar du verktyg för vardagskärleken.

Vårda er parrelation

Vad är det som får oss att må bra i vår kärleksrelation? Hur gör vi för att tillsammans bygga en enklare, roligare och kärleksfullare vardag? Levatillsammans är ett verktyg för friskvård av parrelationer i livets olika skeenden. Det har utvecklats av beteendevetaren Irene Knopff utifrån Prepare/Enrich-modellen. Fokus ligger på det som är starkt i kärleksrelationen och får den att fungera. Programmet bygger helt och hållet på parets egen aktiva medverkan.
Vi är ett antal utbildade handledare som arbetar med Levatillsammans i Svenska kyrkan i Uppsala.

Grupper för förstagångsföräldrar

Mödravårdscentralerna i Uppsala erbjuder utbildning för alla förstagångsföräldrar, så kallade föräldragrupper. På flera håll medverkar vi i dessa utbildningar med ett pass som bygger på Levatillsammans-materialet, som i utvärderingar har visat sig vara mycket uppskattade.

Workshops

Hur gör vi för att tillsammans bygga en enklare, roligare och kärleksfullare vardag?

För par i alla åldrar och livsskeden som vill lägga ner tid och kraft på att jobba med sin relation erbjuds varje termin Levatillsammans-workshops kvällstid i någon av våra kyrkor. Detta tillfälle är en chans för er att sätta er parrelation i fokus. Utifrån pedagogiska parövningar kommer ni att få samtala med varandra under 2 timmar. Enkelt fika kommer att finnas. Övningarna går också utmärkt att fortsätta med på hemmaplan.

Till dessa träffar gäller alltid föranmälan. Vill du bli inbjuden till nästa Levatillsammans-workshop? Kontakta Sarah Åkerstrand för mer information.

Anmälan: Sarah Åkerstrand, 018 430 37 79