Pilgrimsvandring på Staffansleden

Lördagen den 28 maj kl 12-17

Välkommen att vandra tillsammans med S:t Staffans församling!

Vi går 13 km längs Staffansleden där församlingsbor vandrat till våra kyrkor på de urgamla, goda vägarna sen 1100-talet.

Dagen börjar kl.12 med fika och information på församlingsgården i Staffanstorp.

Vi bjuder på kaffe/te och chokladbit när vi samlas, frukt i Bjällerups kyrka och bubbelvatten i Kyrkheddinge kyrka. Alla deltagare tar själva med vad de vill ha i matsäck i övrigt.

​Vi beger oss ca kl 12.30 via Kvärlöv till Bjällerups kyrka där klockorna ringer in oss till fruktpaus. Vandringen fortsätter till Kyrkheddinge kyrka, här bjuds vi på bubbelvatten och äter medhavd matsäck. Vi vandrar sedan tillbaka till Staffanstorp och avslutar i Brågarps kyrka ca kl.17.

Ingen kostnad, anmälan antingen till Kjell Hellmer på 070-329 76 77, eller till Hali Liddell på tel 046-274 25 25 eller mejl hali.liddell@svenskakyrkan.se

Vi ses!

Ställ er vid vägarna och spana, fråga efter de urgamla stigarna. Fråga efter den goda vägen och vandra på den, så skall ni finna ro för era själar.

Jer. 6:16