Other languages with Google Translate

Kyrkomusiker sökes

Kyrkomusiker i Uppåkra församling 100 %

Vår kantor Ingeborg ska gå i pension och nu söker vi en ny kyrkomusiker.

Församlingen har under lång tid satsat mycket på kör och musik och vi har bland annat babyrytmik, barnkörer, vuxenkörer och välbesökta konserter. Det finns två kantorer och en musikpedagog.

Nu är vi i en fas då vi tillsammans ska utveckla vårt musikarbete och dina erfarenheter och din kompetens ser vi fram emot.

Vi vill starta en ungdomskör utifrån vårt konfirmandarbete och vår ungdomsgrupp och tänka nytt och kreativt kring hur vi kan möta unga och vuxna. Vi tänker oss att vi ska jobba med ”projektkörer” som sjunger i olika genrer och vid olika tillfällen.

Vi har fokus på utveckling av huvudgudstjänsten och har startat upp gudstjänstgrupper för både barn och vuxna. Sång och musik är en självklar del av denna gudstjänstutveckling.

Här finns ett gott arbetslag, många musikerkontakter och en chans att få vara kreativ.

Vi söker dig som är kantor/organist, som tycker om att vara musiker i församling med den bredd som det innebär och som tillsammans med arbetslag, kyrkoråd och församlingsbor vill få församlingen att växa och blomstra.

Vi är 16 medarbetare i en växande församling som består av ca 4800 medlemmar. I Hjärup ligger vår församlingsgård, vi har sex kyrkor och har närhet till både Lund och Malmö. Merparten av de som flyttar in och bor här är barn, unga och familjer.

Medlemskap i svenska kyrkan och tillgång till bil är en självklarhet.

Har du frågor om tjänsten, kontakta kyrkoherde Tanja Kamensky (se kontaktuppgifter nedan).

Sista ansökningsdag är 8 december 2019. Tillträde efter överenskommelse.

Intervjuer är planerade till 9 januari.

Ansökan med personligt brev, cv och referenser mailas till uppakra.forsamling@svenskakyrkan.se

Tanja Kamensky

Uppåkra församling